fbpx

Brilglazen

Kunststof, kraswerend en ontspiegeld.

Multifocale glazen

Scherp zicht op elke afstand

Gepersonaliseerde brillenglazen
Omdat ieder oog uniek is, beschikt de Varilux-lijn over producten die volledig aan uw kijkgedrag en montuurkenmerken kunnen worden aangepast. Hierdoor worden uw brillenglazen volledig gepersonaliseerd en uw kijkprestaties sterk verbeterd.

Zicht met een hoge resolutie onder alle lichtomstandigheden
Varilux zorgt ervoor dat u kunt genieten van meer contrast en scherpte. De kwaliteitsverbetering is te vergelijken met het verschil tussen een HD TV en een standaard televisie.

Varilux, de kijkoplossing voor al uw activiteiten
Of u nu veel werkt met digitale schermen, sportief bent en een actieve levensstijl heeft of wilt genieten van een goed beschermend zonneglas; de Varilux productlijn heeft voor iedere specifieke activiteit een geschikt design.

Snelle gewenning
Alle Varilux brillenglazen zijn getest en goedgekeurd door dragers om uw tevredenheid te garanderen, ook op het gebied van snelle gewenning. Met Varilux brillenglazen is gewenning gegarandeerd.

VARILUX X SERIES

Varilux X Series is een baanbrekende revolutie in progressieve glazen.
Het betekent meer vrijheid en een nieuw geheim wapen dat je toelaat te doen wat je graag doet.
Je zicht mag je niet beperken om te doen wat je leuk vindt. Dat is waarom we bij Varilux graag de grenzen verleggen. De ” Varilux X Series “ is het beste progressieve glas dat je toelaat om naadloos elk detail binnen armbereik waar te nemen en daar voorbij. Geniet van een buitengewone scherpte, een vloeiend zicht en doorlopend gezichtsveld van dichtbij tot veraf.

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/AfBmTXL1wsA" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>