Minne Agten: “Lenzen zijn veel fijner dan een bril”

Minne Agten (15) draagt al sinds het derde leerjaar een bril. Als jonge tiener vond ze de bril steeds minder fijn. Vorig jaar wilde ze iets veranderen aan haar looks en besliste ze om lenzen uit te proberen bij Optiek Kristien. Het werd een groot succes!

Glow up
Minne: “Ik was mijn bril op een gegeven moment echt beu. Altijd maar dat ding op je neus, zo warm in de zomer en tijdens het sporten is het heel onhandig. Ik voelde dat het tijd was voor een verandering, een glow up noem ik het. Dus koos ik voor lenzen.”

Moeizame start
“Ik had toen ik 12 was al eens lenzen geprobeerd maar ik durfde toen nog niet goed aan mijn ogen komen. Nu was dat nog altijd moeilijk, maar ik heb doorgezet. Bij Optiek Kristien hebben ze me hier ook heel goed mee geholpen. Ik kreeg veel uitleg en tips wat ik kon doen om het gemakkelijker te maken.”

Fan
“Ik vind lenzen veel fijner dan een bril. Ik ben er heel blij mee! Ik wissel nu af tussen de lenzen en bril. Meestal studeer ik nog met mijn lenzen. En dan ‘s avonds doe ik mijn bril op. Vooral tijdens turnen is het heerlijk om nu goed te kunnen zien, want mijn bril kon ik nooit opzetten.”

Is het tijd om de vrijheid van lenzen te ontdekken?

We helpen je graag om de perfect lenzen voor jouw ogen te vinden. Maak hier jouw afspraak met een van onze professionals!

Afspraak Optiek Kristien Hasselt