Mieke V.:
“Je bent een klant en geen nummer”

Mieke V. brilt al 30 jaar. Sinds een jaar heeft ze multifocale glazen. Omdat haar oogappel niet rond is en ze asymmetrische ogen heeft is het een hele opdracht om de perfecte bril te vinden. Bij Optiek Kristien helpen ze haar met de nodige expertise en geduld.

Gesukkel
Mieke: “Ik heb vrij moeilijke ogen. Alles wat mis kan zijn met je ogen, is ook mis bij mij. Het is daarom altijd een heel gesukkel om mijn glazen op punt te krijgen. Het kan gebeuren dat er 2 of 3 keer nieuwe glazen besteld moeten worden totdat ik de goede heb. Dit gebeurt altijd zonder problemen en zonder morren! Die service is belangrijk, je bent daar een klant en geen nummer.”

Compliment
“Ik heb graag dat ze me helpen, dat ze appreciëren dat je komt. Bij Optiek Kristien voel je je goed. Ik ben ook op een leeftijd gekomen dat ik echt wel iets degelijk wil. Ze maken altijd veel tijd om te zoeken naar een mooie brul, dat die ook bij je gezicht past. Ik kreeg onlangs nog een compliment over hoe mooi mijn bril is.

Je kan gemakkelijk parkeren ook, dat vind ik ook belangrijk. Ze zoekt altijd een oplossing. ”

Meedenken
“Laatst heb ik een bril laten vallen waardoor twee glazen kapot waren. Ik had al eens garantie gehad dus moest wel nieuwe kopen. Maar ze deden me toen een voorstel dat ik die oude glazen kan hergebruiken voor een nieuwe bril. Ze hebben de glazen herslepen en verder zie je er niets van. Dat vind ik super opgelost. Ik heb nu eigenlijk een bril bij voor weinig geld en heb die glazen nog altijd van mijn oude bril. Ze denken echt mee.”

Ook klaar voor een nieuwe bril?

Laat ons je helpen om de perfect bril uit te kiezen die jou doet stralen. Kom vrijblijvend passen of maak hier jouw afspraak!

Afspraak Optiek Kristien Hasselt