fbpx

Brilglazen

Kunststof, kraswerend en ontspiegeld.

Computerglazen

HOU JE OGEN GEZOND in de digitale wereld

Ontspiegelende coatings verzachten de schittering van harde kantoor- en buitenverlichting, verbeteren het contrast en ontspannen de oogspieren.

Er bestaat een speciale brillenglazencoating die het blauw licht neutraliseert, dat afgegeven wordt door digitale schermen en dat vaak voor overbelaste en vermoeide ogen alsook slapeloosheid zorgt.
Deze zogenaamde BlueControl glazen verminderen de schittering, verbeteren het contrast en zorgen voor een meer comfortabel en ontspannen zicht en betere waarneming van kleuren.

De meest voorkomende klachten bij veelvuldig computergebruik zijn: rode en geïrriteerde ogen, droge ogen, vermoeide ogen en troebel zicht!

Blijf digitaal verbonden,
maar ontspan uw ogen

Wij houden van beeldschermen. Maar onze ogen werken altijd door. Eyezen™ brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor uw digitaal verbonden leven.

Ze zorgen ervoor dat uw ogen ontspannen bij het gebruik van digitale apparaten en beschermen uw zicht voor de toekomst, zelfs wanneer u geen bril nodig heeft.

De Eyezen range bestaat uit verschillende designs, zodat er altijd een passende oplossing is voor uw kijkbehoefte.

EYEZEN™
KENMERKEN
Opgebouwd uit 2 technologieën

Light Scan® technologie* beschermt de ogen tegen UV-stralen en schadelijk blauwviolet licht dat wordt uitgestraald door schermen. Het vermindert hinderlijke schitteringen en zorgt ervoor dat uw ogen niet vroegtijdig verouderen;
Eyezen™ Focus technologie zorgt ervoor dat het oog goed kan scherpstellen. Het vermindert vermoeide en gespannen ogen en zorgt ervoor dat kleine tekens beter leesbaar worden.

* van toepassing op brillenglazen die zijn uitgerust met de geadviseerde Crizal Prevencia coating.

Varilux Digitime

Met Varilux Digitime brillenglazen kunt u ontspannen naar het scherm van de verschillende devices kijken. Varilux Digitime vermindert oog- en lichaamsklachten en verbetert de leesbaarheid van kleine letters. In combinatie met de Crizal Prevencia coating ervaart u bovendien meer contrast en minder schitteringen van uw beeldscherm.

Varilux Digitime brillenglazen kunnen op basis van uw montuur- en oogkenmerken én uw persoonlijke beeldschermafstand helemaal voor u op maat worden gemaakt. Maakt u meer dan twee uur per dag gebruik van digitale apparaten, maak dan een afspraak met onze specialist.