fbpx

Brilglazen

Kunststof, kraswerend en ontspiegeld.

Transitionsglazen

Transitions meekleurende glazen behoren tot de categorie van de fotochromatische glazen. Dit betekent dat ze evolueren naargelang de lichtintensiteit. Ze passen zich dus automatisch aan, van doorzichtig naar donker, of vice versa, om u het beste visueel comfort te waarborgen, in functie de lichtintensiteit op dat moment. Deze verandering van de kleur van het glas is mogelijk dankzij de specifieke moleculen die in het glas geïntegreerd zijn!

Dankzij hun variabele tint zijn de Transitions® glazen de ideale bescherming tegen het schadelijke licht afkomstig van de UV-stralen.

Daarnaast zijn onze fotochromatische glazen tevens uitgerust met de Eye Protect System® technologie: ze beschermen dus ook uw ogen tegen het schadelijke blauwviolet licht, van veel bronnen afkomstig (zon, smartphone, tablet, TV, enz.).

Belangrijk om te weten is dat de Transitions meekleurende glazen uw zonnebril niet vervangen, met uitzondering van het Flash to Mirrors® gamma. Uw Transitions glazen vormen een perfecte aanvulling op uw zonneglazen, om in alle omstandigheden van een maximaal visueel comfort te genieten.

Transitions Signature: deze glazen zijn binnenshuis perfect helder en reageren op het licht van de UV-stralen. Ideale glazen voor wie regelmatig van binnen naar buiten gaat.

Transitions XTRActive: deze glazen reageren op het licht van de UV-stralen, maar ook op het zichtbaar licht. Ze passen zich dus binnenshuis, buitenshuis, maar ook in de auto aan! De ideale glazen als u meer dan een uur per dag met de auto rijdt of als uw ogen zeer gevoelig zijn voor helder licht.

Flash to Mirrors® activated by Transitions: spiegelende zonneglazen die zich aanpassen in functie van de lichtintensiteit! Deze glazen zijn perfect voor u, indien u op en top fashionable wil zijn! De Flash to Mirrors® kunnen beschouwd worden als echte zonneglazen, als uitzondering in het Transitions gamma.