Lien Boons: “Ruim aanbod waar iedereen zijn gading vindt”

Lien Boons is mama van Magnus (6 jaar) en Floris (4 jaar). Ze begonnen allebei op jonge leeftijd een bril te dragen. Omdat ze zelf al jaren tevreden klant is bij Optiek Kristien trok ze met de twee jongens naar de winkel om een brilletje te kiezen. Met een 2-jarige is dat niet zo evident, maar de speelhoek en kindertroon hielpen om alles goed te laten verlopen.

Ruim aanbod
Lien: “Toen mijn oudste een bril nodig had in de kleuterklas, wist ik dat ze bij Optiek Kristien een heel ruim aanbod hebben voor kinderen. Zelf was ik ook heel tevreden klant. Ook van de service achteraf. Dus toen zijn we daar ook gegaan. We hebben daar ook ons goesting gevonden.”

Speelhoekje
“De kinderen kunnen dan mee helpen kiezen en naar zichzelf kijken op de troon. Als ze gekozen hebben maken ze een polaroid om op te hangen en als we er nu komen dan gaan ze altijd kijken naar hun foto. Heel leuk.”

Ravotbril
“Ze hebben een breed aanbod, van felle kleurtjes tot minder opvallende modellen. Iedereen vindt zijn gading. Ook naar prijs toe. Ze hebben dan ook de formule voor een ravotbril. Dat is een meerwaarde, zeker voor jongens! Dat heeft ons al goed gediend. We gebruiken die bril als ze gaan voetballen of op kamp gaan. Dan kunnen ze ook ravotten zonder dat ze zich daar te veel zorgen over moeten maken.”

Kapot
“Ik heb al aan den lijve ondervonden dat de service achteraf goed loopt. Ik ben al met stukken terug moeten gaan. Beentjes die zijn afgebroken enzo! Ik ben daar altijd zeer goed en zo snel mogelijk geholpen. Ik kan er niets fout over zeggen. Ze zoeken mee naar oplossingen.”

Op zoek naar een hippe kinderbril met advies?

Laat ons je helpen om de perfect bril uit te kiezen voor jouw dochter(tje) of zoon(tje). Maak hier jouw afspraak!

Afspraak Optiek Kristien Hasselt